Supermarktformule Bingo wil binnen twee jaar 20 winkels

Supermarktformule Bingo wil binnen twee jaar 20 winkels

De nieuwe supermarktformule Bingo opent eind februari zijn eerste vestiging in Apeldoorn. Het plan is om binnen twee jaar 20 winkels te hebben, meldt het bedrijf aan RetailTrends.

"Wij willen in 2023 drie vestigingen openen, waarvan de eerste dus in Apeldoorn", zegt Thijs Hendriks van Bingo. "In 2024/2025 willen wij in totaal 20 vestigingen hebben. De volgende twee vestigingen komen waarschijnlijk in Arnhem en Deventer. Daarna willen wij naar het westen." Hij geeft daarbij wel een disclaimer: "Dit zal afhangen van de marktsituatie." 

De nieuwe formule omschrijft zichzelf als een gemakssupermarkt en richt zich met name op de verkoop van vriesverse en gekoelde producten. Volgens het bedrijf loopt de Nederlandse supermarktbranche hierin achter. 

Op de website laat Bingo weten een 'combinatie van gemak en ons nieuwe concept van een gemakssupermarkt' te bieden aan de klant. Hoe dat er precies uitziet, wil Hendriks nog niet prijsgeven: "Ik kan er nog niet veel over kwijt vanwege concurrentieoverwegingen." Het assortiment zal volgens hem voornamelijk bestaan uit kant-en-klare maaltijden en goedkope droogwaren.

Bingo biedt daarnaast honderden artikelen van één euro of minder aan. Hendriks: "Van levensmiddelen, vries, vers tot droogwaar." Ook gaat de formule producten verkopen die niet in reguliere supermarkten liggen, zoals bepaalde huishoudartikelen, schoeisel en gadgets.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!