Medeoprichter Pieter Pot naar Het Goed

Medeoprichter Pieter Pot naar Het Goed

Medeoprichter Martijn Bijmolt van Pieter Pot gaat aan de slag bij Het Goed. Hij is bij de kringloopwinkelketen benoemd tot directeur impact.

Bijmolt richtte in 2019 samen met Jouri Schoemaker de verpakkingsvrije onlinesupermarkt Pieter Pot op. Daar vertrok hij in februari, nadat Jordan Koppelle en Dominique Rommers van de Delicatessenfabriek het noodlijdende bedrijf hadden overgenomen. Ondanks de snelle groei was het Bijmolt en Schoemaker niet gelukt om er een rendabele business van te maken. Schoemaker is nog wel bij Pieter Pot actief, maar niet meer als ceo.

"Na de rollercoaster bij Pieter Pot kijk ik ernaar uit om mijn missie om hergebruik te stimuleren voort te zetten", schrijft Bijmolt op LinkedIn. "Ik geloof dat tweedehands producten een betere keuze zijn dan nieuwe producten, niet alleen voor het milieu, maar ook voor je portemonnee."

Bijmolt zegt dat hij als directeur impact hergebruik verder wil laten groeien 'door het gemakkelijker en aantrekkelijker te maken'. "Bijvoorbeeld met meer winkels bij jou in de buurt, een tweedehands afdeling bij jouw favoriete winkel of een online assortiment." Het Goed heeft op dit moment 31 winkels.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!