Opening Amac in Den Bosch vertraagd door 'historische werkzaamheden'

Opening Amac in Den Bosch vertraagd door 'historische werkzaamheden'

De opening van de nieuwe Amac-winkel in het centrum van Den Bosch duurt langer dan verwacht. In het pand worden nog een aantal historische elementen hersteld.
 
De Amac-vestiging in Den Bosch verhuisde van Hinthamerstraat 4 naar nummer 27. Klanten moesten daar rond deze tijd al terecht kunnen, maar de opening is vertraagd. Dit komt volgens Amac-oprichter Ed Bindels doordat er een aantal historische elementen moeten worden hersteld, zoals oude ornamenten aan het plafond en de voorgevel van het gebouw. Hierbij wordt samengewerkt met de gemeente Den Bosch, zegt Bindels tegen BN de Stem.

De verwachting is nu dat de winkel midden juni wordt geopend. Daarmee is deze Amac-winkel de tweede Apple Premium Partner van Nederland. Vorig jaar december opende de winkel in Breda als eerste premiumlocatie. 

De vestiging in Den Bosch is voorlopig de laatste die deze status krijgt. "Het is echt een heel duur concept door de meubels. Echt heel kostbaar. Eigenlijk kun je in de andere winkels nu niet meer zo'n investering doen qua omzet", legde Bindels eerder uit aan RetailTrends.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!