Gamma wil 17 extra winkels in België 

Gamma wil 17 extra winkels in België 

Moederbedrijf Intergamma ziet ruimte voor meer dan 100 locaties in het land, zegt ceo Joost de Beijer tegen RetailTrends. 

Intergamma, het moederbedrijf van Karwei en Gamma, wil in België meer marktaandeel veroveren. Het doe-het-zelfbedrijf ziet ruimte voor meer dan 100 locaties in het land. 

Op dit moment heeft Gamma 83 locaties in België, inclusief 1 winkel op de luchthaven van Oostende. Op den duur moeten er in het land meer dan 100 bouwmarkten zijn geopend. "Gamma België zal zich de komende jaren gaan focussen op expansie, te starten met Vlaanderen", zegt Intergamma-ceo Joost de Beijer desgevraagd tegen RetailTrends. Over exacte locaties laat de ceo zich nog niet uit.

Nieuw directieteam
Moederbedrijf Intergamma wil meer marktaandeel voor zijn 3 afzonderlijke formules: Karwei en Gamma, in Nederland en België. Daarvoor stelde het doe-het-zelfconcern onlangs 3 aparte directeuren aan voor de aparte takken. Dominique Motte (ceo van Beliving, oud-ceo A.S. Adventure) gaat Gamma in ons buurland leiden. 

Ook in Nederland zijn er verschuivingen in de directie. Cees van Vliet, oud-coo van Jumbo, is nu verantwoordelijk voor Gamma in Nederland; Nicky Claeys (ex-Domino's) leidt Karwei. Ook werd er een nieuwe cco en 3 nieuwe directeuren aangesteld, voor HR, formats en technologie- en e-commerce.

Dit is een premium artikel

Verder lezen?

Sluit je net als 2.500 bedrijven aan bij de RetailTrends-community

Slechts €10 voor de eerste maand

Word member van RetailTrends en krijg;
✅ toegang tot alle premium content;

✅ het RetailTrends-magazine (print + online);

✅ net als 37.500 nieuwsbriefabonnees dagelijks het laatste nieuws in je mailbox;

✅ gratis vacactureplaatsingen op RetailTrends Jobs;

✅ korting op RetailTrends-events.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!