‘BCC sluit alle winkels uit veiligheid voor personeel’

‘BCC sluit alle winkels uit veiligheid voor personeel’

Alle filialen van BCC zijn gesloten. De reden van de sluiting is dat de winkel de veiligheid van het personeel niet meer kan garanderen. 

Dat meldt RTL Z. De failliete winkelketen trok volgens het medium talloze koopjesjagers voor de faillissementsverkoop. Door de onderbezetting van personeel en de grote getale aan klanten, leidde dit volgens medewerkers tot drukte en agressie in de winkels.

Vlak voor het definitieve faillissement op 22 september moest een deel van de filialen van BCC ook al dicht. Ook toen was de reden dat de veiligheid van het personeel niet kon worden gegarandeerd. Na extra beveiliging te hebben ingehuurd, konden de winkels toen na een paar dagen weer open.

Of de winkels nu ook weer open gaan, is de vraag. Er zou achter de schermen wel aan een oplossing worden gewerkt, zoals het inhuren van extra beveiligers. De heropening van de winkels zou dan op zijn vroegst op donderdag zijn gepland.

BCC heeft 56 winkels in Nederland, die dus nu gesloten zijn. Er vindt nu geen enkele verkoop meer plaats, aangezien de webshop gister sinds maandag ook is gesloten.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!