Alle BCC-winkels weer open, blokkades rond dc

De 55 winkels van BCC zijn maandagochtend allemaal open gegaan zoals gepland. Dat meldt ceo Caspar Klinkhamer aan persbureau ANP. Er is nog wel onrust rond het distributiecentrum in Almere.

Sinds afgelopen donderdag waren er filialen van BCC gesloten, vanwege onveilige situaties die voor het personeel ontstonden. Het plan was om na het weekend weer, met extra beveiliging rondom de filialen, open te gaan. Dat is volgens Klinkhamer dus gelukt.

Toch is er ook nog steeds onrust rond BCC. Zo werd het distributiecentrum in Almere maandagochtend geblokkeerd, zo meldt Omroep Flevoland. De omroep stelt dat bedrijven Verhuisdeal24 en Verhuisbedrijf Klaver een half miljoen te goed hebben van de elektronicaketen. Ze zouden al maanden niet betaald zijn. De bedrijven laten weten verder te gaan met het blokkeren tot er een oplossing komt. 

BCC vroeg afgelopen donderdag uitstel van betaling aan. Eigenaar Mirage ziet geen toekomst meer in de formule. Er is nog geprobeerd BCC te verkopen, maar gesprekken liepen op niets uit, zo stelde eigenaar Michiel Witteveen.

Reacties 4


ikke weet het 18 sep, 16:06

Ik zou als transporteur gewoon proberen te doen alsof je gaat leveren ( als dat lukt ), en dan de goederen in opslag zetten totdat aan de betalingen is voldaan.

Het is niet de manier, maar denk wel de enigste om misschien iets van je eigen verdiende geld terug te zien, denk dat je anders bij de schuldeisers achteraan sluit, en dan helemaal niets krijgt.


Jaap Holwerda 19 sep, 10:54

moet je wel een grote auto hebben


Re Sthareeg 19 sep, 14:00

Beste "ikke weet het" , wellicht zou je beter kunnen posten onder "ik roep maar wat" .


Freek HN Hilgerdenaar 21 sep, 10:45

Ik zou alle juridische mogelijkheden benutten tegen dit soort bedrijven, al koste dat mijn laatste Euro!
Ook hoop ik dat de belastingdienst dat doet blijven volgen . Langzaam failliet gaan lijkt tegenwoordig meer op een verdienmodel om het persoonlijk vermogen nog meer op te tuigen. en dan zeggen kijk eens wat ik het goed zakelijk heb gedaan. En ze trekken nog even een aantal ondernemers mee ook.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!