Zara lanceert winkel op TikTok Shop

Zara lanceert winkel op TikTok Shop

Zara heeft een winkel op TikTok Shop gelanceerd. Gebruikers van de TikTok-app kunnen daardoor gemakkelijk kleding kopen van de moderetailer.

Door de samenwerking met TikTok Shop kan Zara de producten in de eigen TikTok-video’s taggen en kunnen klanten het product meteen kopen zonder de TikTok-app te verlaten. De kledingretailer zou een selectie van dames-, kinder- en herenkledingassortiment in de shop aanbieden, meldt Retail Gazette. 

De fashionretailer zou een nieuwe marketingstrategie hanteren. Daarbij experimenteert het met meer door gebruikers gegenereerde inhoud en online productdisplays.  

TikTok heeft zijn winkelaanbod op het platform de afgelopen maanden uitgebreid. Zo lanceerde het onlangs de categorie ‘refurbished technology’ waarmee gebruikers tweedehands mobiele telefoons en tablets kunnen kopen. Het bedrijf hoopt over 5 jaar in e-commerce 470 miljoen euro om te zetten. 

Deze infographic legt je haarfijn uit waarom je als retailer TikTok Shop moet gebruiken. Geen member? Check hier de opties
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!