AVIA Vollenhoven breidt AVIA Rilland uit met twee horecaformules

AVIA Vollenhoven breidt AVIA Rilland uit met twee horecaformules

In tankstation AVIA Rilland gaan de horecaformules Coffee Fellows en Family naadloos samen en AVIA Arnemuiden is verrijkt met Coffee Fellows. Ook voert een aantal AVIA’s van AVIA Vollenhoven de Bourgondische foodformule Bufkes. Het integreren van die formules tekent de visie van AVIA Vollenhoven: het bieden van een rijk gesorteerde shop, een ruim horeca-assortiment en veel gastvrijheid.

Vanzelfsprekend staat het tanken van fossiele brandstof en het laden via AVIA VOLT en al wat daarmee samengaat centraal. Maar de centraal gelegen AVIA-tankstations van AVIA Vollenhoven lenen zich ook tot het bieden van gastvrijheid in de vorm van hoogwaardige horecaformules. Goed voorbeeld is het onlangs verbouwde tank-/laadstation AVIA Rilland, vlakbij de afslag Rilland van de A58. Daar gaan de formules Coffee Fellows en Family naadloos samen. Een primeur, zo blijkt. Niet eerder gingen de twee, respectievelijk Duitse en Nederlandse, horecaformules in ons land samen in een tank-/laadstation. “We bieden behalve brandstof, laadmogelijkheden en op een enkele plek waterstof ook een kwalitatief hoogwaardig foodassortiment”, zegt Dennis Jansen van AVIA Vollenhoven.

De achterliggende gedachte is ook het veranderde tank-/laadgedrag van de consument. “Zeker wat betreft het laden van de elektrische of plug-in hybride auto. Dat kost wat meer tijd dan het tanken van fossiele brandstof. Ook die automobilisten bieden we met onze horecaformules kwaliteit en gastvrijheid.” Met de combinatie Coffee Fellows en Family gaat AVIA Rilland nog een stapje verder want het biedt zakelijke gasten veel faciliteiten, denk aan werk- en overlegmogelijkheden. Ook voor het afspreken van vriendengroepen en families biedt AVIA Rilland veel comfort. Jansen voegt er aan toe dat er ook afhaalmogelijkheden zijn. “Denk aan maaltijden, frites en snacks.”

Over kwaliteit gesproken: Coffee Fellows en Family hebben een hoge kwaliteitsranking. Laatstgenoemde is een franchise fastserviceformule. Het staat voor kwaliteit in samenhang met een ongedwongen sfeer. “Gasten vinden er een warm welkom in een sfeervolle inrichting. Een plek die voelt als thuis”, zegt Guy Faber van AVIA Vollenhoven. “Ligt de focus bij de dienstverlening van Coffee Fellows ook op snelheid, bij Family is de aanpak gericht op de verschillende eetmomenten, die een dag biedt.”

AVIA Rilland is een van de bekendste tankstations in de provincie Zeeland. Veel automobilisten, van particuliere tot zakelijke, maar ook truckchauffeurs waarderen de gastvrijheid en het aanbod op het station. In maart 2015 nam Vollenhoven BV het station in Rilland en de andere De Meeuw-tankstations over. In maart 2023 werd in Rilland de AVIA-formule geïntegreerd. Nu was het tijd voor de nieuwe visie van AVIA Vollenhoven: het bieden van een station met een shop en een uitgebreid horeca-assortiment. Daarmee is AVIA Rilland een tank- en laadplek waar veel automobilisten zich thuis zullen voelen.

De AVIA Vollenhoven tank-/laadstations  staan borg voor een ruim aanbod van kwalitatief hoogwaardige bio-brandstoffen. Tevens kan er worden geprofiteerd van het landelijk digitaal spaarsysteem ViaAVIA. De punten die daarmee worden verdiend, zijn via de ViaAVIA-webshop te verzilveren. AVIA Vollenhoven exploiteert ruim honderd (met name rood-witte) tankstations in Zuid-Nederland.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!