Altijd een passend lichtreceptuur met TRILUX retail

Altijd een passend lichtreceptuur met TRILUX retail

Met onze jarenlange ervaring in de retailsector kent verlichting geen geheimen meer voor ons. Onze lichtspecialisten werken samen aan de lichtreceptuur die past bij uw gewenste winkeluitstraling. 

Wij leveren niet alleen de verlichting in de vorm van een product, maar helpen u bij het bereiken van uw doelen. Of het nu gaat om het verbeteren van de sfeer, het verhogen van de verkoop of het optimaliseren van de winkelervaring voor uw klanten, wij werken samen met u aan een passende formule. Ons proces loopt van lichtdesign helemaal tot oplevering inclusief uitrichting, met een uiterst kritisch oog voor detail.

We do Retail lighting
Met TRILUX Retail leveren wij wereldwijd totale verlichtingsconcepten voor retailers. Van een efficiënt én veelzijdig productportfolio tot creatieve, op maat gemaakte lichtconcepten. Met het Retail Competence Centre en productiefaciliteiten in Keulen bedienen en ontzorgen wij van a tot z. Continu optimaliseren met intelligente en uitgekiende lichtoplossingen. Dat is onze drijfveer. Op die manier maken we retailers efficiënter en succesvoller. Wereldwijd vertrouwen honderden klanten op onze expertise.

Ontdek onze werkwijze op 
www.triluxretail.com

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!