Tedi groeit gestaag door in België 

Tedi groeit gestaag door in België 

De Duitse discounter Tedi heeft onlangs zijn zesde winkel in België geopend, in Oostende. Tegen 2028 wil het bedrijf de grens van 100 vestigingen hebben bereikt in het land.

De groeiambities van Tedi komen voort uit enthousiaste reacties van klanten, zegt communicatiemanager Jihan Ahmed tegen Het Belang van Limburg. "Dat succesverhaal willen we verder uitbreiden naar de rest van België. Als het succes blijft duren, mikken we op langere termijn op 200 winkels.”

Bij de opening van het eerste Belgische Tedi-filiaal werd gesproken van 5 vestigingen aan het eind van 2023. Dat is niet gelukt. Wel kwam hier begin dit jaar een tweede winkel bij, in Bilzen. Dat zou het vertrekpunt moeten zijn van meer locaties in het land. Vanaf dit jaar zouden er jaarlijks 20 openingen bij moeten komen. 

Action en Big Bazar
De Belgische winkels worden nu nog bevoorraad vanuit het Duitse Aken. Tedi heeft een assortiment van 20.000 artikelen en heeft veel overeenkomsten met Action. Naar eigen zeggen heeft het gelijkenissen met het inmiddels failliete Big Bazar. Laatstgenoemde timmert overigens wel aan de weg in België, ondanks de recent aangekondigde reorganisatieplannen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!