Hagenaars (Postbank) beste marketeer

Hans Hagenaars, directielid van de Postbank, is uitgeroepen tot Marketeer of the Year. De jury gaf de voorkeur aan hem boven de ook genomineerde Sander van der Laan (commercieel directeur bij Albert Heijn) en Frank Weijers (directeur home and personal care bij Unilever Nederland).

“De jury vond de Postbank een uitstekend voorbeeld van een goede geïntegreerde aanpak. Er is een duidelijk herkenbaar beeld neergezet. Hans Hagenaar getuigt daarbij van lef. Het merk is weer helemaal terug en manifesteert zich op alle fronten agressief. De bank groeit stevig, verdient ook veel geld en trok de aandacht met tal van acties, zoals rond hypotheken en de Postbankpas”, aldus het juryrapport.

Over Van der Laan schreef de jury: “Van der Laan heeft naast de vergroting van het marktaandeel, daadwerkelijk nieuwe doelgroepen aangesproken. Ook de gewenste verandering van imago is uitstekend gelukt. Hij heeft een ommekeer in supermarktland teweeg gebracht.” En over Weijers: “Weijers heeft een bijzondere prestatie neergezet. Hij is verantwoordelijk voor de helft van de mediabestedingen van Unilever in Nederland, maar kiest niet voor de gebaande paden.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!