Modebedrijf The Sting koopt twee hectare grond van de gemeente Tilburg op bedrijventerrein Katsbogte. Daar staat sinds 2000 het nieuwe hoofdkantoor van The Sting. Daarnaast koopt het kledingconcern nog een particulier stuk grond aan van één hectare.

Samen zijn de stukken grond groot genoeg voor de bouw van een distributiecentrum (dc) van ruim 28 duizend vierkante meter. Daarin moeten, naast expansie van de negentig filialen van The Sting, Lady Sting en The Store in Nederland, ook de uitbreidingsplannen naar België en Duitsland verder gestalte krijgen.

Uiterlijk januari 2008 moet de bouw van het nieuwe dc starten en binnen een jaar moet het gereed zijn. Naast de nieuwbouw van het distributiecentrum opent The Sting volgend jaar in Tilburg haar grootste winkel tot nu toe. Het gaat om een zogenaamde flagshipstore van ruim 2500 vierkante meter. ‘Filialen van die omvang zijn in heel Nederland moeilijk te vinden. Dat moet dus het vlaggenschip van The Sting worden’, aldus Ad den Os, hoofd vastgoed van de kledingketen.