DA trekt nieuwe manager aan

Bij DA Retailgroep begint Maureen Beer als manager van de Beauté-formule. Haar komst valt samen met een grootschalig huidverzorgingevenement dat van 5 november tot 18 november bij alle DA Beauté’s door heel Nederland plaatsvindt.

Met het aantrekken van Beer laat de drogisterijketen zien prioriteit te geven aan het verder ontwikkelen van de Beauté-formule. Maureen Beer heeft een ruime ervaring in commerciële retailfuncties, zowel op managementniveau, als op het gebied van inkoop en category management in het Beautysegment. Deze ervaring heeft ze opgedaan bij diverse grote retailers. Ze is afkomstig van Vroom & Dreesmann waar zij werkzaam was als product group manager voor onder andere de groep Cosmetica & Juweliers.

Eerder was Beer Marketing & Formulemanager bij Ahold voor De Tuinen en heeft ze bij Ahold functies vervuld op het gebied van Category Management bij onder meer Etos. Daarbij was ze verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de centrale inkoop, ontwikkeling van Private Label producten en de marketingactiviteiten voor de productgroepen Geuren en Decoratieve Cosmetica.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!