Primeur winkelformule Arnhem

Arnhem vormt binnenkort het toneel voor de komst van een unieke winkelformule in Nederland. Op het Velperplein komt een kiosk en daarmee heeft Arnhem ’s lands primeur. Plan is om tussen Musis Sacrum en het Musiskwartier, op de kop van de Velperbinnensingel, een antracietkleurig dagwinkeltje neer te zetten in ‘nostalgische Italiaanse stijl’, zegt directeur Patrick Faber.

De kiosk gaat naast kranten en tijdschriften ook tabak, snoep, snacks, ijs en koffie verkopen. StadsKiosk mikt op impulsaankopen en zoekt daarom naar plekken waar veel mensen passeren. Volgens StadsKiosk-directeur Faber is de kiosk in Nederland vrijwel geheel uit het straatbeeld verdwenen. Stadskiosk heeft de intentie om in elke Nederlandse stad met meer dan 40 duizend inwoners een vestiging te realiseren.

De StadsKiosk in Arnhem wordt binen enkele maanden gerealiseerd. Het duurt nog zo'n maand of twee voor de ingediende bouwaanvraag is goedgekeurd. “Als we mogen bouwen, staat er binnen een dag of tien een kiosk”, aldus Faber.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!