RetailTrends genomineerd voor LOF Prijs 2008

RetailTrends maakt kans te worden uitgeroepen tot het beste vakblad van Nederland. Samen met vier andere titels is het blad genomineerd voor de LOF Prijs voor Vakinformatie 2008. Deze prijs wordt jaarlijks door het Nederlands Uitgeversverbond (NUV) toegekend aan een uitgave op het gebied van vak- en wetenschappelijke informatie.

De andere genomineerden zijn InCT (Letter & Geest), Praktijkblad Ondernemingsraad + ORnet (Reed Business), SCM Supply Chain Magazine (Springer Uitgeverij) en Sprout (VNU Media). De winnaar van de prijs wordt 15 januari 2008 bekend gemaakt.

Hoofdredacteur/uitgever Marcel ten Holte staat aan het roer van BusinessTrends Media, de uitgeverij waar RetailTrends onder valt. Het blad werd voor de eerste maal uitgegeven in september 2004 en verschijnt twaalf keer per jaar. RetailTrends profileert zich als informatiebron voor professionals in retail en is brancheoverkoepelend. Sinds 2007 is het portfolio uitgebreid met de vaktitel LeisureTrends. Dit is een brancheoverkoepelend blad voor professionals in de leisuresector dat wil informeren en inspireren. LeisureTrends verschijnt zes keer per jaar.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!