Van Dijk stapt op als commissaris Laurus

Jacques van Dijk vertrekt per direct als voorzitter van de raad van commissarissen van Laurus. Hij zou aanvankelijk opstappen in mei 2008 , maar vervroegt zijn vertrek. Dat heeft Van Dijk medegedeeld op de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders (BAVA) van Laurus. Commissaris Guus Lubsen vervangt Van Dijk als voorzitter.

“U moet niets achter mijn vertrek zoeken. Aanvankelijk wilde ik bij de jaarvergadering in mei mijn vertrek aankondigen. Omdat nu de bava staat gepland, vervroeg ik mijn vertrek. Het is goed dat jongeren samen met het management bouwen aan de toekomst van Super de Boer”, aldus Van Dijk.

De aandeelhoudersvergadering werd gehouden om vervangers aan te stellen voor de commissarissen Jean-Charles Naouri van Casino en Floris Croon. Oud-V&D-topman Dirk Goeminne is woensdag benoemd tot commissaris van Laurus, dat over twee weken door het leven gaat als Super de Boer. De aandeelhouders gingen in grote meerderheid akkoord met de voordracht van de Belgische retailer bij het supermarktbedrijf. De Fransman Hakim Aouani is ter vervanging van Naouri aangesteld.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!