Supersmoker vliegt winkel uit

Sinds een verbod dreigt op de Supersmoker, zijn de nepsigaretten nauwelijks meer aan te slepen. Per dag gaan er duizenden over de toonbank. Dat heeft directeur Dimitri Kyriakopoulos van Supersmoker woensdag gezegd.

Tot eind vorig jaar waren er ongeveer 120 duizend elektronische sigaretten verkocht, voor het eind van deze maand zijn dat er 200 duizend stuks, aldus Kyriakopoulos. De Supersmoker profiteert van het feit dat op 1 januari veel mensen een poging doen te stoppen met roken en het rookverbod in de horeca. Maar volgens Kyriakopoulos zijn mensen bang dat ze de nepsigaret straks niet meer kunnen kopen en tellen er dus makkelijk 89 of 99 euro voor neer.

Het ministerie van Volksgezondheid heeft nog geen besluit genomen over de elektronische sigaret en weet ook niet wanneer dat wel gebeurt. De Supersmoker maakt gebruik van vullingen (cartridges) met verschillende concentraties nicotine. Wanneer de verkoop van de sigaret wordt verboden, zal het ook moeilijker worden aan die vullingen te komen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!