Uitbreiding voor SPORT 2000

SPORT 2000, een formule uit de stal van Euretco Sport, breidt zijn portefeuille per 1 juni uit met de tien filialen van Bakker Sport. “Met de aanwinst van Bakker Sport krijgt ons groeiscenario lekker vaart”, zegt Marius Rovers, directeur van Euretco Sport.
“Deze overname past geheel binnen de groeistrategie van SPORT 2000. De winkels van Bakker Sport hebben een uitstekend niveau en zijn op gunstige locaties gevestigd. Bovendien zijn wij toe aan verdere uitbreiding in het westen van het land”, aldus Rovers. “Met de eigenaren van Bakker Sport hebben we afgesproken dat de huidige bedrijfsleiding voorkeursrecht heeft om franchisenemer bij Euretco Sport te kunnen worden.”

Paul Bakker, het brein achter Bakker Sport, zegt verheugd te zijn over de verkoop. "In 25 jaar tijd hebben mijn broers en ik een concern opgebouwd met de Bakker Sport-zaken, vier Esprit-franchisewinkels, een groothandel en twee gespecialiseerde golfwinkels. Hierin hebben we een duidelijke strategie gevolgd waarin centraal stond dat we kleine vestigingen tot grote vestigingen hebben ontwikkeld." Bakker zal zich na een actieve overgangsperiode volledig richten op de Esprit-winkels.

Door deze overname klimt het huidige aantal SPORT 2000-vestigingen naar 131. In de strategie van Euretco Sport voor de komende jaren is nadrukkelijk ingezet op groei om inkoopkracht, efficiëntie en slagkracht te vergroten.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!