Stekker uit zomereditie sportbeurs Ispo

De zomereditie van sportvakbeurs Ispo Sports & Style stopt. Organisator Messe München GmbH kiest voor een nieuwe beurs met een ander concept, meldt FashionUnited.nl.

De veranderingen in de internationale sportbranche, zoals segmentering en internationalisering, zijn aanleiding voor het stopzetten van Ispo, zo laat de organisatie weten. Het draagvlak voor Ispo zou hierdoor onvoldoende zijn.

Het nieuwe beursconcept bestaat vooralsnog uit twee verschillende deelbeurzen die toegespitst zijn op specifieke sportsegmenten. Een deelbeurs voert het thema 'Running Order' en wordt georganiseerd in samenwerking met de Lex-Gruppe en de loop- en wandelvakhandel. Hier zullen schoenen, kleding en accessoires te vinden zijn voor loopsporten als triathlon, Nordic Walking en andere wandelsporten. De andere beurs 'Sports Source Europe' is een platform voor toeleveranciers van basismaterialen, zoals stoffen, knopen en plastic. De beurzen zullen tegelijkertijd gehouden worden in de periode van 29 juni tot en met 1 juli.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!