‘De beurs groeit mee met de markt’

Op de kop af brachten 5468 unieke bezoekers op 16 en 17 januari een bezoek aan de tweede editie van de Webwinkel Vakdagen. Dit is een toename van 26 procent, vergeleken met vorig jaar. Saskia Holtermans, manager beurzen en new business bij Organisatie Groep Zuid is dan ook tevreden. ”We zijn dit jaar nog professioneler geworden en groeien duidelijk mee met de e-commerce markt. We voorzien duidelijk in een behoefte.”

De Webwinkel Vakdagen, met ondersteuning van partners als de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie en vakbladen RetailTrends en Emerce, vonden plaats in de Utrechtse Jaarbeurs. Wie zich vooraf had geregistreerd als beursbezoeker kon de Webwinkel Vakdagen gratis bezoeken. Het aantal standhouders lag deze keer op 117, tegen vorig jaar 78. Uiteraard bestond het merendeel van de standhouders uit ICT-dienstverleners.

Maar ook bedrijven die zorgdragen voor voorraadbeheer en het verzenden van de online bestelde goederen, én die diensten aanbieden op het gebied van klantenservice, betalingen, incasso, marketing en promotie en juridische zaken waren goed vertegenwoordigd.

Het gehele artikel is te lezen in het maartnummer van RetailTrends
Een jaarabonnement op RetailTrends? Klik hier
U kunt een gratis proefnummer aanvragen via sales@retailtrends.nl

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!