G-Sus opent eerste kinderwinkel

Het Nederlandse G-Sus Sindustries heeft deze maand zijn eerste kinderkledingwinkel geopend. G-Sus voerde al langer de kinderlijn G-Sus, gsis & gbro, maar die werd eerder alleen verkocht in multibrand stores. De nieuwe winkel HPG XS (Heavens Playground extra small) staat in Arnhem, de geboortestad van het merk. Dat meldt FashionUnited.nl.

Naast de eigen kinderkleding verkoopt HPG XS ook andere merken. Zo worden ook Paul Frank, Fornarina en Hektik verkocht. Marketing directeur Madelon van der Tol stelt dat er is gezocht naar vergelijkbare merken, met eenzelfde insteek die past bij het gedachtegoed van G-Sus. “Het is kleding voor de rebel in wording en herkenbaar als G-Sus omdat een aantal aspecten van de volwassenenlijn terug te vinden is in de kinderkleding. Zoals grafische prints, bijvoorbeeld.”

G-Sus komt vier keer per jaar met een kindercollectie met ruim honderd items in de maten 104 tot en met 176. Naast kleding bestaat het assortiment uit schoenen, sneakers, petjes, skates en designertoys.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!