Inschrijving Retail Jaarprijs geopend

De Stichting Retail Jaarprijs heeft de plannen voor de dertiende uitreiking van de prestigieuze prijzen ontvouwd. De stichting zal op 6 oktober in Villa Arena de ‘Beste Winkelketen van Nederland’ bekendmaken.

Het jaarlijkse Retail Gala zal dit jaar plaatsvinden op 5 november. Dan worden niet alleen de overall winnaar van de publieksprijs en die van de Beste Zelfstandige winkel bekroond. Ook de vakjuryprijzen voor Beste Winkelketen en Beste Zelfstandige Winkel en de diverse deelprijzen worden tijdens het gala uitgereikt.

Volgens Oscar van den Ende, voorzitter van de Stichting Retail Jaarprijs, gaat de stichting dit jaar meer werk maken van promotie en communicatie. “Wij gaan alle betrokkenen bij de Retail Jaarprijs dit jaar intensiever op de hoogte houden van het verloop van alle ontwikkelingen. Daartoe beschikken we onder meer over onze website www.retailjaarprijs.com. Verder is ook de samenwerking met onze mediapartners uitgebouwd. Wij roepen retailers op zich in te schrijven voor een categorie.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!