'Senseo' geeft frisdrank

De makers van Senseo hebben een variant gemaakt voor frisdrank. De zogeheten Bevyz moet een revolutie op de drankenmarkt ontketenen, schrijft online zakenplatform Z24.

Volgens Peter Heusinkveld van Coffee, Juice en More, dealer van de machine in Nederland, wordt het ‘een grote hit’. “Geen grote koelkasten meer vol flesjes. Maar een volledig aanbod van frisdrank op een kwart vierkante meter.”

De Nederlandse markt maakt als eerste kennis met de Bevyz. De bedenkers van de machine zijn het echtpaar Edouard Sterngold en Eva Schwarz. Zij hebben het Utrechts ontwerpbureau Well Design, dat ook de Senseo ontwierp, ingeschakeld voor het ontwerp.

De Bevyz wordt eerst geïntroduceerd op de zakelijke markt. Daar moet het de huidige waterkoeler gaan vervangen. De Bevyz wordt met 1800 euro duurder dan de waterdispenser (prijzen rond 1000 euro), maar de mogelijkheden van het apparaat zijn dan ook groter.

Behalve frisdranken als cola en sinas kunnen ook warme dranken zoals allerlei soorten koffie en zelfs smoothies worden bereid. Totaal zijn er 22 verschillende smaken. Tien daarvan zijn warm, zeven zijn fris en vijf drankjes zijn smoothies.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!