Euretco beleeft uitstekend jaar in 2007

Retailservice-organisatie Euretco heeft over het jaar 2007 een nettoresultaat geboekt van 6,1 miljoen euro. Dat heeft het bedrijf eind vorige week bekend gemaakt. In 2006 was het nettoresultaat nog ruim vier miljoen euro.

“Voor de non-foodretail is 2007 een mooi jaar geweest. Je mag zeggen, dat in economisch opzicht alles heeft meegezeten en dat onze ondernemers en dus ook Euretco daar de vruchten van hebben geplukt”, aldus directievoorzitter Harry Bruijniks in een persverklaring. “Wij streven naar een omzetontwikkeling van onze ondernemers die uitkomt boven de groei van de markt in zowel wonen, mode als sport. Die ambitie is in 2007 waargemaakt. Vrijwel alle Euretco-formules, en met name Sport 2000, Decorette, Runnersworld, Vivante en LinCHérie, hebben in 2007 qua consumentenomzet duidelijk boven de markt gepresteerd.”

Euretco is een retail-serviceorganisatie die samenwerkt met bijna 1500 ondernemers en franchisenemers en 2100 winkels. Ondernemers die lid zijn van Euretco kunnen gebruik maken van inkoopvoordeel, kennisuitwisseling en verkoopsamenwerking.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!