Marketingdirecteur HEMA wint prijs

René Repko, marketingdirecteur van warenhuisketen HEMA, heeft de prijs Marketeer of the Year gewonnen. De prijs werd voor de achtste maal uitgereikt door Tijdschrift voor Marketing, Platform Innovatie in Marketing (PIM) en het Nima.

“De jury vindt de HEMA een unieke formule die zich keer op keer vernieuwt zonder van de kern af te wijken. Dat kan alleen als er sterke controle is op de uitgangspunten”, aldus jury-voorzitter en hoofdredacteur van het Tijdschrift voor Marketing Theo van Vugt. “Repko speelt die rol met verve. Juist de laatste jaren is de druk toegenomen en dat is ook de periode waarin René Repko zich heeft bewezen. Er worden nieuwe formats uitgeprobeerd, er is sprake van een restyling, van continue assortimentsinnovatie, van een nieuwe corporate identity.”

En de jury concludeert: ‘Repko heeft de HEMA van een inkoop-georiënteerde naar een marketing-georiënteerde organisatie geholpen. Een mooiere rol kan een marketeer niet spelen.’ Naast Repko waren Colette Cloosterman van Jumbo en Jacques Kuyf van de FD Mediagroep genomineerd voor de prijs.

Klik hier voor het persbericht.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!