Bakkersland lijft Quality Bakers in

Bakkersland is met Barilla Holding tot een akkoord gekomen voor de overname van Quality Bakers. De overeenkomst moet nog wel de goedkeuring krijgen van de Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa). Voorts wordt de transactie voor advies nog aan beide ondernemingsraden voorgelegd, schrijft Bakkerswereld donderdag.

Quality Bakers’ kernactiviteit is de productie van vers brood voor de Nederlandse markt. Daarnaast produceert en distribueert de onderneming diepvries- en gekoelde afbakproducten en overige specialiteiten zoals gebak en patisserie. De organisatie heeft zeven bakkerijen en circa 800 mensen in dienst. In 2007 boekte Quality Bakers een netto omzet van ongeveer 170 miljoen euro.

Bakkersland levert dagvers brood, specialiteiten, winkelafbak, thuisafbak en gebak aan de Nederlandse foodretail- en foodservicemarkt. Tevens is het bedrijf actief in de export binnen West Europa. Bakkersland heeft 1600 medewerkers en zestien bakkerijen. In 2007 realiseerde Bakkersland een netto omzet van 350 miljoen euro.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!