Hoofdrol voor innovatie tijdens easyFairs SHOP

De beurs easyFairs SHOP besteedt naast het thema duurzaam veel aandacht aan innovatie. Alle exposanten worden door de organisatie aangespoord om tijdens de beurs, die 17 en 18 september plaatsvindt in de Jaarbeurs in Utrecht, flink uit te pakken met hun nieuwe en innovatieve producten en oplossingen.

"Voor de bezoekende retail professionals een uitgelezen kans om weer helemaal op de hoogte te raken van wat er zoal speelt in de sector. Het spreekt vanzelf dat deze innovatieve oplossingen extra in het zonnetje gezet worden tijdens de beurs", aldus de organisatie in een persbericht.

Afgelopen editie exposeerden 120 bedrijven hun oplossingen voor de retail sector. Bezoekers van easyFairs SHOP willen zich laten informeren over nieuwe trends en oplossingen op het gebied van winkelinrichting, interieurbouw, instore communicatie, Point-of-Sale (POS), beveiliging, displays, winkel- en etalagematerialen én vloeren en verlichting. Ook winkelconcept- en formuleontwikkelingen en financial solutions komen uitgebreid aan bod.

Kijk voor meer informatie of om in te schrijven op easyFairs.com/SHOP-NL.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!