Eerste Nederlandse iPhone verkocht

Onder grote belangstelling is vrijdag om middernacht de eerste iPhone in Nederland verkocht. Meer dan achthonderd geïnteresseerden en een grote schare journalisten hadden zich rond die tijd verzameld voor de deuren van de winkel van T-Mobile aan de Lijnbaan in Rotterdam.

De gelukkige eerste bezitter is de 47-jarige Edwin Driesen uit Den Haag. De man had sinds donderdagochtend 9.30 uur staan wachten op het mobiele kleinood. Op de vraag wat hij thuis als eerste met zijn iPhone ging doen, luidde het antwoord: ‘opladen’.

De winkel had 25 man extra personeel ingezet om de kopers snel en efficiënt te kunnen voorzien van de apparaten. T-Mobile mag de iPhone 3G in Nederland exclusief verkopen. De introductie in Nederland van de opvolger van de eerste iPhone van Apple gaat gelijk op met die in 21 andere landen, waaronder de Verenigde Staten. De eerste iPhone is nooit officieel op de Nederlandse markt gebracht, wel zijn er veel gekraakte versies in omloop.

Het speeltje is vanaf vrijdag behalve bij de T-Mobile winkels ook te krijgen via Belcompany, Mediamarkt, Saturn en The Phone House. Een exemplaar kost één euro bij een abonnement van 44,95 euro per maand.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!