Friese online supermarkt breidt uit

Internetsupermarkt BoodschappenXL breidt zijn marktgebied uit. De Friese online super bezorgt sinds kort ook in het westelijke deel van de provincie Groningen, plus de gelijknamige hoofdstad. Volgens oprichter Jan Meindertsma is Nederland er klaar voor, meldt Z24.nl.

Meindertsma stelt dat bijna iedere Nederlander tegenwoordig een snelle internetverbinding heeft en dat de huiver om online bestellingen te doen steeds minder wordt.

De ondernemer richtte zijn internetsupermarkt nog geen jaar geleden op, in oktober 2007. BoodschappenXL startte met leveren in Drachten en twee omringende gemeenten. Al snel breidde hij uit naar heel de provincie Friesland.

Meindertsma denkt dat zijn succes te danken is aan het feit dat hij in grote hoeveelheden levert. BoodschappenXL heeft voornamelijk houdbare en diepvriesproducten in het assortiment. Veelal in grootverpakkingen. Een soort groothandel voor de gewone consument dus. “Of je nu één pak koffie koopt of meteen zes, het komt toch wel op", stelt de ondernemer.

Hoeveel klanten het bedrijf heeft wil Meindertsma niet kwijt. Cijfers wil hij überhaupt niet prijsgeven omdat de online super daarvoor volgens hem nog te kort bestaat.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!