Rechtszaak om gebrekkig bereik iPhone

De druk op Apple om de problemen met het nieuwe model van de iPhone snel op te lossen, neemt toe. Een vrouw in de Amerikaanse staat Alabama heeft inmiddels een rechtszaak tegen het bedrijf aangespannen.

Volgens Jessica Alena Smith is de telefoon ondermaats: met name de mobiele breedbandinternetverbinding was aanzienlijk trager en instabieler dan de reclamecampagnes van Apple haar hadden doen geloven.

De nieuwe iPhone kwam in juli op de markt als opvolger van een eerder toestel dat niet beschikte over een zo'n snelle internetverbinding. Sindsdien klagen gebruikers steen en been over het vermeende gebrekkige bereik van de nieuwe iPhone, met name op het snelle 3G-netwerk. Ook op plaatsen waar goede dekking is, zou het signaal regelmatig wegvallen.

De aanwijzingen stapelen zich op dat de problemen niet worden veroorzaakt door gebrekkige netwerken, maar door het toestel zelf. Ook de Nederlandse iPhone-aanbieder T-Mobile sprak op zijn weblog dat vermoeden uit. De problemen doen zich wereldwijd voor, en andere toestellen zouden op dezelfde plekken wel goed bereik hebben.

 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!