Grote prijsverschillen in afdruk digitale foto

Het afdrukken van een digitale foto is bij de ene aanbieder acht keer duurder dan bij de andere. Dat blijkt uit onderzoek van bureau Trendbox.

Peter Goudkade van Trendbox noemt de prijsverschillen ‘gigantisch’. Hij wijst er wel op dat de prijzen bij sommige aanbieders lager liggen naarmate je meer foto’s tegelijk bestelt.

Consumenten moeten het meest neertellen voor een foto-afdruk bij Digitale Fotoservice: 44 eurocent voor een afdruk van tien bij vijftien centimeter. Via webprint.nl is zo’n afdruk voor vijf cent gemaakt. Maar daarbij zijn de verwerkings- en verzendkosten niet meegerekend.

Trendbox onderzocht 28 internetaanbieders. Ook de kwaliteit van de afgedrukte foto’s werd beoordeeld door zowel consumenten als experts. Webprint levert niet alleen de goedkoopste kiekjes, maar ook de beste, concludeert Trendbox. Webprint kreeg het cijfer 7,6. Daarna komen De Fotograaf (7,4), Digitaalfoto (7,3), Aldi (7,2) en Kodak(-gallery) (7,2). De kwaliteit van Media Markt, Albert Heijn en HEMA worden het minst gewaardeerd.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!