Nieuwe ceo Beter Horen

Audicienketen Beter Horen heeft Peter Peters per 1 september aangesteld als ceo. Hij volgt interim Charles van Ditshuizen op. Dat maakte de winkelketen woensdag bekend.

Peter Peters (43) is afkomstig van de Direct Group Benelux, onderdeel van Bertelsmann, waar hij werkzaam was als commercieel directeur. Bekende onderdelen van de Direct Group zijn boekenclub ECI, online retailer Cosmox en uitgeverij the House of Books.

Peters heeft gekozen voor Beter Horen omdat hij een nieuwe uitdaging ziet in de groeimarkt waarin zij zich begeeft, zo stelt hij. De ceo ziet vooral groeikansen door een ’goed gecommuniceerde strategie, waarin de individuele klant centraal staat’.

Beter Horen telt 200 verkooplocaties en bijna 600 medewerkers en daarmee is het naar eigen zeggen de grootste audicienketen van Nederland. Sinds 2001 maakt de keten onderdeel uit van de Amplifon-groep. De Amplifon-Groep is sinds 27 november 2001 genoteerd aan de Milan Stock Exchange en heeft naast Nederland ook vestigingen in Italië, Amerika, Canada, Groot-Brittannië, Frankrijk, Zwitserland, Spanje, Portugal, Egypte, Hongarije en Duitsland.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!