America Today opent vijf nieuwe winkels

Kledingformule America Today heeft deze maand een vijftal winkelopeningen in de planning. Vestigingen in Zwolle en Lisse zijn reeds geopend, waarna later deze maand Enschede, Doetinchem en Lille (Frankrijk) volgen. “En voor het einde van het jaar zal vermoedelijk nog een nieuwe winkel in een grote stad in Nederland opengaan”, laat managing director Theo Houtman weten.

Het bedrijf streeft ernaar aan het einde van dit jaar veertig winkels te hebben; 37 in Nederland, twee in België en een in Frankrijk. Zes jaar geleden stond de teller nog op zeventien.

Momenteel richt America Today zich voornamelijk op het ontwikkelen van het eigen merk. In 1994 werd de winkel van de oprichters overgenomen door Koninklijke Vendex KBB en in het begin van deze eeuw kwam Theo Houtman, toen al enige tijd werkzaam bij Vendex, aan het roer van de keten te staan.

In 2001 nam hij zelf het bedrijf over van Vendex. In 2006 verkocht Houtman het grootste gedeelte van America Today aan Roland Kahn, die ook CoolCat en Wonderwoman onder zijn hoede heeft. Wel bleef Houtman aan als managing director.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!