mvRO richt Europese modewinkels in

Interieurbouwer mvRO realiseert sinds medio vorig jaar nieuwe winkelinrichtingen voor de internationale modemerken Arrow, Turnover en Creenstone. mvRO doet dit in opdracht van Secon Group B.V., de Belgische interieurarchitect Herman Busseniers heeft getekend voor de interieurontwerpen.

Voor het damesmodewerk Turnover realiseerde mvRO recent de inrichting van de nieuwe winkels in Zweden en Finland. In onder meer het Duitse Essen en Dresden en het Zweedse Stockholm verzorgde mvRO de bouw van een shop-in-shop. Na deze projecten bereidt mvRO nu twaalf nieuwe shop-in-shops voor. Interieurarchitect Busseniers maakt hier gebruik van notenfineer, hardstenen elementen en gipsen plafonds.

Het van oorsprong Amerikaanse Arrow opent in Europa eigen winkels. mvRO heeft in vier Duitse confectiecentra een showroom ingericht volgens de nieuwe winkelformule van Arrow en twee brandstores ingericht in Zweden en Finland. Interieurarchitect Busseniers maakte voor de winkelinrichting gebruik van grove materialen, zoals ruw eiken, steen en staal, die het stoere karakter versterken.

Creenstone is een outdoor jassenmerk dat wit als hoofdkleur in het interieur heeft. In februari van dit jaar opende de showroom in het Confectiecentrum in Dusseldorf, welke door mvRO ingericht is. Sinds 2007 werkt Secon Group B.V. samen met mvRO en interieurarchitect Herman Busseniers.

Lees ook het persbericht.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!