The Read Shop opent nieuwe formulewinkel

The Read Shop opent morgen een nieuwe formulewinkel in Hoorn. Met de introductie van het nieuwe concept zullen de winkels ‘voldoen aan de wensen van de huidige consument en in de pas lopen met de nieuwste technologische ontwikkelingen’. Dat heeft het bedrijf dinsdag bekend gemaakt.

In de nieuwe formule worden bestaande winkelelementen hergebruikt en kunnen ondernemers door de modulaire opbouw zelf kiezen hoe en wanneer zij de nieuwe formule in hun winkel invoeren. The Read Shop is hiermee de eerste retailketen in Nederland die dat doet.

Iedere ondernemer kan al naar gelang het beschikbare budget investeren in de nieuwe formule en met de gewenste modules zijn winkel ‘custom made’ ombouwen. Duidelijke kleuren voor iedere productgroep en een nieuwe presentatie van de artikelen moeten de klant beter de weg wijzen in de winkel.

Het nieuwe concept moet het belang van maatschappelijk verantwoord ondernemen benadrukken, aldus het bedrijf. Zo is de vloer van hoogwaardige, duurzame kunststof, is er voor een milieuvriendelijke verlichting gekozen en is voor de buitenreclame zelfs gebruik gemaakt van de nieuwste en zuinigste LED-techniek. The Read Shop heeft hiermee het A-label gekregen, waardoor ondernemers van 44 procent milieusubsidie krijgen over de totale aanschafkosten.

Klik hier voor het persbericht.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!