Speelgoedwinkel speelt in op ondergang Icesave

Speelgoedketen T-Toys komt Icesave spaarders tegemoet door de gedupeerden in oktober tien procent korting te geven. De spaarbank uit IJsland is ten gevolge van de kredietcrisis in grote financiële problemen gekomen. "Het spaartegoed van de klant bij Icesave is voor ons niet van belang. Het gaat er ons om dat in deze onrustige tijden die mensen ook een meevaller hebben", zegt eigenaar Esther Reits.

Het gaat om een speciale actie van speelgoedketen T-Toys. Het bedrijf meldt in een persbericht dat klanten met een contract bij Icesave, de hele maand oktober tien procent korting op hun aankopen krijgen. “De nieuwsberichten staan de laatste weken bol van de negatieve berichten. T-Toys is een onderneming met enthousiaste en positief ingestelde mensen. We willen graag een leuke kortingsactie voor deze groep spaarders opzetten", aldus Reits. "Eigenlijk zwemmen we dus een beetje tegen de stroom in, maar daar houden we wel van." 

T-Toys vind je online en bij negentien verkooppunten in Nederland en België. Het bedrijf verkoopt speelgoed dat vooral jongens waarderen: traptractors, schaalmodellen, miniaturen, modeltractoren, boerderijdieren en ander speelgoed op voorraad.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!