Bol.com in stripboeken

Webwinkel Bol gaat na tweedehands boeken ook stripboeken verkopen. De internetwinkel wil binnen drie jaar een van de grootste aanbieders van stripboeken worden. De winkel verdrievoudigt haar aanbod in nieuwe strips tot vijfduizend titels. Maar ook kunnen liefhebbers stripboeken ruilen via het tweedehands boekenplatform.

Daniel Ropers algemeen directeur van bol.com, wil het nieuwe en tweedehands stripboekenaanbod het komende jaar blijven uitbouwen. "We hebben naast ons uitgebreide aanbod van nieuwe stripboeken inmiddels ook een interessant tweedehands aanbod opgebouwd voor stripfanatici van bijvoorbeeld eerste drukken en speciale gesigneerde uitgaven. We zijn er van overtuigd stripliefhebbers die nu nog naar speciale winkels en boekenmarkten gaan, naar onze winkel te krijgen."

Voor zowel dit jaar als volgend jaar verwacht Ropers recordomzetten voor zijn bedrijf. "De veel geciteerde angst voor de reële invloed van de kredietcrisis is bij ons niet voelbaar", aldus Ropers. "Ik voorzie de nodige prikkels om consumenten terug te laten komen. Maar ook in moeilijke tijden zie ik kansen voor Bol."

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!