Webwinkel Vakdagen eind januari in Utrecht

De derde editie van de Webwinkel Vakdagen vindt plaats op 28 & 29 januari 2009 in de Utrechtse Jaarbeurs. Het e-commerce event biedt uitkomst voor (toekomstige) webwinkeliers die een overzichtelijk platform willen bieden. Of de e-tailer die het fysieke kanaal goed wenst te combineren met het virtuele.

De Webwinkel Vakdagen zijn het enige evenement dat verkoop-, marketing-, verzend- en betaaloplossingen voor de webwinkelier samenbrengt op één centrale locatie. Ruim 120 exposanten tonen oplossingen op het gebeid van e-commerce, online marketing, interactieve media, logistiek etc. Aangevuld met een randprogramma waar ruim 30 topsprekers de laatste trends en ontwikkelingen bespreken.

De Webwinkel Vakdagen richtten zich op beslissers binnen ondernemingen die actief zijn op het internet, hun activiteiten uit willen breiden naar internet of een webwinkel willen starten. Toegang tot de beurs is, na voorregistraties, gratis. Exposanten en bezoekers kunnen voor meer informatie de website bezoeken: www.webwinkelvakdagen.nl.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!