Kroketten bij de Bijenkorf

De Bijenkorf gaat een superdeluxe kroket verkopen. De Amsterdamse patisserie Holtkamp, bekend door haar kalfsvlees- en garnalenkroketten, heeft met de Zoetermeerse slager Piet van den Berg en en culinair specialist Johannes van Dam een super-rundvleeskroket ontwikkeld, die binnenkort bij de Bijenkorf te koop is en in een aantal restaurant op de kaart staat.  Dat schrijft het Algemeen Dagblad maandag.

De kroket die bij de Bijenkorf in Rotterdam en Den Haag kan worden gekocht moet thuis worden gefrituurd. Restaurant Beluga Nxt Door in Maastricht en hotel The Dylan in Amsterdam hebben de nieuwe kroket op de kaart gezet.

Patissier Nico Meijles-Holtkamp -goed voor 2,5 miljoen kroketten per jaar- is zo’n twee maanden bezig geweest met de ontwikkeling van de snack. "Ik wilde een rundvleeskroket met de smaak van vroeger maken. Johannes van Dam weet als beste hoe zo’n rundvleeskroket hoort te smaken en slager Piet van den Berg levert het perfecte vlees met zijn uiterwaarden-runderen."

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!