Arnhemse ontwerpers in zee met Claudia Sträter

De Arnhemse modeontwerpers Truus en Riet Spijkers hebben een mini-collectie vrouwenkleding ontworpen voor modeketen Claudia Sträter. Het is de derde keer dat Sträter samenwerkt met een externe, bekende ontwerper. De Nederlander Jan Taminiau en de Vlaamse Cathy Pill gingen Spijkers en Spijkers voor.

“Wij zijn gefascineerd door de unieke manier van ontwerpen van Truus en Riet Spijkers. Ze combineren hun artistieke talent met groot vakmanschap. Dat resulteert in een spannende mix van klassiek en modern, kracht en elegantie”, zegt Ger-Jan de Gilde, hoofddesigner van Claudia Sträter.

De tweelingzussen Spijkers hebben hun atelier in het Spijkerkwartier in Arnhem en voeren sinds 2000 het exclusieve kledingmerk Spijkers en Spijkers. Ze zijn afgestudeerd aan de afdeling Modevormgeving van de Academie voor Beeldende Kunst in Arnhem en volgden daarna de masteropleiding aan het Fashion Institute Arnhem in Amsterdam. “Het is ontzettend leuk om voor een groter publiek kleding te ontwerpen met een echt Spijkers en Spijkers-handschrift”, zegt Truus Spijkers.

De kleurige, fuchsia en inktblauwe jurken, rokken, broeken en jasjes hangen vanaf eind februari in de Claudia Sträter-winkels.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!