Steps zet samenwerking Net 5 voort

Modeketen Steps heeft opnieuw een samenwerkingsverband gesloten met tv-zender Net 5. Het succes dat Steps eerder dit jaar boekte met de Julia's Tango Limited Collection resulteert in een nieuw concept: TV-à-Porter Collection by Steps.

Onder deze naam gaat de modewinkelketen verschillende gelimiteerde collecties op de markt brengen die speciaal voor TV-personages of persoonlijkheden zijn ontworpen. "Het kan gaan om bredere collecties met diverse items, maar ook om unieke stukken bijvoorbeeld de galajurk van een presentatrice voor een speciale uitzending" zegt woordvoerster Petra van der Vooren.

De eerste collectie in het nieuwe concept wordt een opvolger van de jurkencollectie die ontworpen werd voor de serie Julia's Tango. Een groot succes zo bleek wel uit het tempo waarin de nieuwe modellen steeds daags na de uitzending waren uitverkocht. Naar aanleiding van deze samenwerking won Steps ook een SponsorRing in de categorie Media.

De nieuwe collectie wordt echter breder opgezet dan de jurkencollectie van afgelopen voorjaar en bevat ook tunieken en tops, rokken en broeken, jasjes en overjassen. In 2009 zal de eerste 'TV-à-Porter Collection by Steps' te zien zijn in een programma van Net 5, welk programma wordt begin januari bekendgemaakt. Steps streeft naar minimaal één collectie per jaar. De eerste zal dan in eerste helft van 2009 verschijnen. De collecties worden in gelimiteerde oplage uitgebracht en zijn in de winkels herkenbaar aan een speciaal label.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!