Erotiekbranche profiteert van crisis

De crisis drijft mensen vroeg naar bed en dat is fantastisch nieuws voor de eroticabranche. Dit stelde althans de firma Cobeco Pharma donderdag in een persverklaring, zo meldt de Telegraaf.

De onderneming is de grootste handel in Europa in allerlei soorten erotische stimuleringsmiddelen en cosmetica. Ze juichte dat het dankzij de crisis veel beter gaat dan normaal. De laatste twee maanden van 2008 toonden een omzetgroei van twaalf procent en de trend lijkt zich door te zetten in het nieuwe jaar.

Cobea Pharma ziet een gouden tijdperk aanbreken: “Mensen blijven dankzij de recessie thuis. Seks is goedkoper dan een avondje uit.” De mensen zijn volgens het bedrijf ook energiebewust en ‘knuffelen zich warm onder de dekens’.

Een branchegenoot van Cobeco Pharma, Beate Uhse b.v. die onder meer over de winkelketen Christine le Duc gaat, deelt het optimisme van Cobeco Pharma nog niet. Een woordvoerder zei nog geen duidelijk beeld te hebben, maar het lijkt momenteel net zoals in andere jaren te gaan.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!