Eetbare slip bij Carrefour

Supermarktketen Carrefour verkoopt in zijn grotere Belgische vestigingen een assortiment erotische artikelen. De retailer biedt de lustopwekkende producten aan tot en met het feest der liefde, Valentijnsdag. Volgens een woordvoerster is de actie geenszins gewaagd. “Onze klanten vragen om zulke producten”, citeert de Belgische krant De Standaard.

Klanten kunnen tot en met 14 februari een string in snoep, een tube eetbare bodypaint met chocoladesmaak, een massagetoestelletje en een assortiment Love Cubes, erotische getinte gezelschapsspellen inslaan.

Is de Valentijnactie een opmaat voor een standaard aanbod vibrators, zweepjes en hardere seksspeeltjes, vraagt De Standaard zich af. Dat hangt af van het succes van de lopende actie. “Als blijkt dat de erotische producten aanslaan, kan het dat we binnenkort iets verder gaan. Eventueel kunnen we de producten permanent opnemen in ons assortiment. We zouden echter nooit zomaar producten op de markt brengen, maar ze kaderen binnen een thema. Zoals nu met Valentijn.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!