Europese uitrol digital signage-project n-store

N-store, leverancier van digital signage-oplosssingen, heeft de afgelopen maand diverse internationale projecten opgeleverd. Dit deed het bedrijf bij de food stores van YamYamToGo in Engeland en Denemarken.

In Londen heeft YamYamToGo een winkel geopend in Westfield Shopping Center en in Kopenhagen zijn winkels verschenen op zowel het vliegveld als het treinstation.

Binnen de stores in Nederland werd al met schermen gewerkt maar door verdere expansie van YamYamToGo werd met name het beheer en de inhoud van de content een uitdaging. Oprichter en eigenaar Kung Wha Cheung van YamYamToGo: “Het webbased content management systeem n-cast stelt ons in staat om gemakkelijk acties, prijzen en het assortiment in diverse landen actueel te houden”. YamYamToGo zet de n-store oplossing tevens in voor branding doeleinden en ter ondersteuning bij menukeuzes.

“We zijn trots dat n-store binnen een maand zowel de content creatie, installatie als oplevering van de YamYamToGo stores in Londen en Kopenhagen heeft gerealiseerd. Het blijkt dat de kennis en ervaring die we de afgelopen tien jaar hebben opgedaan uitstekend van pas kwam bij deze uitdagende projecten”, aldus Edwin van Setten, marketing- en salesdirecteur van n-store.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!