Van Lier opent winkel in Rotterdam

Van Lier opent deze maand een nieuwe concept store in het centrum van Rotterdam. De winkel is gevestigd op de hoek van het Beursgebouw aan de Coolsingel en Meent en heeft een strakke, minimalistische uitstraling. Voor het interieur zijn materialen gebruikt als teakhout, mahonie en geborsteld aluminium. ’s Avonds valt de winkel op door een kleurige LED-verlichting

“Deze zichtlocatie vraagt om een opvallende en open winkel”, zegt Geert van Spaendonck, eigenaar van Van Lier. “We kozen daarom voor transparantie. De inrichting van de etalage is clean waardoor er geen strenge scheiding is tussen binnen en buiten.”

Van Lier schoenen zijn verkrijgbaar bij ongeveer 600 zelfstandige schoenenzaken en de betere schoenenketens in geheel Nederland. In Amsterdam is sinds 2005 een concept store gevestigd aan de Heiligeweg, waar de complete collectie verkrijgbaar is. Daarnaast zijn er ruim honderd shop-in-shop’s.

De schoenenfabrikant exploiteert de concept stores en de shops in samenwerking met ervaren schoenenondernemers in uiteenlopende franchiseconstructies. In de toekomst zullen nog enkele concept stores en shop-in-shop’s geopend worden.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!