Made-By opent filiaal in Engeland

Made-By, het Nederlandse label voor duurzame mode, opent een vestiging in Londen. Het label presenteerde zich vorige maand voor het eerst in Engeland tijdens modevakbeurs Pure in Londen en de officiële lancering vond enkele weken later plaats in de Londense club the Hospital Club.

Made-By werd begin 2004 opgericht door ontwikkelingsorganisatie Solidaridad en was in het begin voornamelijk actief in Nederland. Afgelopen zomer werd een kantoor in Duitsland geopend en nu een in Engeland. “We merkten dat er veel belangstelling was vanuit de UK”, zegt directeur Mark Huis in ’t Veld. “Retailers en merken zijn daar veel actiever bezig met duurzame ontwikkeling.”

Made-By maakt voor haar producten gebruik van milieuvriendelijke materialen zoals biologisch katoen en werkt samen met fabrieken met goede arbeidsomstandigheden. De kleding van deze merken is herkenbaar aan het blauwe knoopje.

Inmiddels werkt Made-By samen met diverse merken afkomstig uit Nederland, Duitsland, Denemarken, Ierland, België en Australië. Het eerste Engelse merk dat zich bij Made-By heeft aangesloten is Edun van pop-icoon Bono.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!