Genomineerden NFV Franchise Trofee bekend

De NFV Franchise Trofee wordt 13 mei voor de negende keer uitgereikt. In dit kader zijn de drie genomineerden bekendgemaakt. The Read Shop, Simon Lévelt en Bagels & Beans zullen zich presenteren aan de jury onder leiding van jury-voorzitter Loek Hermans. De prijs is de erkenning op het gebied van samenwerking, kwaliteit en winstgevendheid, aldus de NFV in een persbericht.

Directeur Rob Sikkema van Simon Lévelt laat in een eerste reactie weten vereerd en trots te zijn. “Deze nominatie is een extra stimulans om op de ingeslagen weg door te gaan. Ik wil ook meteen van de gelegenheid gebruik maken te benadrukken dat ons succes alleen mogelijk is door de goede samenwerking met onze franchisenemers. Bovendien is dit een erkenning dat duurzaam ondernemerschap en een rendabele winkeloperatie al ruim vijftien jaar prima samengaan. We vinden het spannend om de strijd met The Read Shop en Bagels & Beans aan te gaan.”

The Read Shop, onder leiding van directeur Jos Boot, vindt deze nominatie een kroon op het werk. “Van nul naar 172 winkels in zestien jaar. De formulevernieuwing bij The Read Shop is een feit. Winkels kunnen de nieuwe stijl modulair toepassen waardoor de winkel in delen te vernieuwen is. Resultaat: lagere kosten en een geweldig effect, ook op de omzet.”

Ronald Bakker, directeur van Bagels & Beans: “Fantastisch om te horen dat we genomineerd zijn voor de trofee! We zijn vereerd en vooral trots op onze franchisenemers die het elke dag weer moeten waarmaken. Onze formule in combinatie met de inzet en passie van onze franchisenemers blijken duidelijk te worden opgemerkt. En daar zijn we ontzettend blij mee.”

Vanaf vandaag kunnen stemmen uitgebracht worden op de genomineerden op nfv.nl.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!