Bizonvlees populair door gezondheidstrend

De vraag naar bizonvlees in de Verenigde Staten stijgt zo hard dat er te weinig vlees voorhanden is. Dat zegt Ralph Mahoney die in de Verenigde Staten al 47 jaar bizons fokt voor het vlees, meldt de Amerikaanse krant Daily Republic, aldus Meat & Meal.

Volgens Mahoney heeft de stijging te maken met de gezondheidstrend. Bizonvlees is mager en bevat weinig cholesterol. South Dakota is met de verwerking van 38.700 bizons de grootste producent van buffelvlees.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!