Grote borsten voortaan niet zwaarder geprijsd

Een Britse vrouw heeft succesvol geprotesteerd bij het warenhuis Marks en Spencer, waar bh's met grotere cups duurder waren dan die met kleinere cups. Dat hebben Britse media vrijdag gemeld.

De 26-jarige Beckie Williams kocht een aandeel van het bedrijf omdat zij zich ergerde aan de toeslag van 2 pond (2,20 euro) voor beha's met een dubbel D cup of groter. Door het bedrijfsaandeel van slechts 3,40 pond kon zij haar stem laten horen op de aandeelhoudersvergadering.

Ook voerde Williams op internet campagne tegen de extra heffing op grote maten. Ongeveer dertienduizend Britten steunden de actie ‘tegen discriminatie van rondborstige dames’.

In eerste instantie gaf het warenhuis aan dat de lingerie een goede prijs had. Bh's met grotere beugels en betere steun zouden nu eenmaal meer geld kosten. Later verklaarde de winkel toch fout te zitten. ‘De grotere bh's worden net zo duur als de kleinere maten.’ Marks en Spencer beloofde bovendien vanaf zaterdag twee weken lang 25 procent korting op alle bh's.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!