Nederlands designbureau wint Russische prijs

Retail designbureau Jos de Vries The Retail Company sleepte afgelopen vrijdag de Rus Prix Award in de wacht. Het bedrijf kreeg de prijs omdat het als Nederlandse MKB-onderneming de beste resultaten heeft bereikt op de Russische markt, aldus het persbericht. Het bureau kreeg deze prijs ook voor de bijzondere bijdrage die het levert aan de goede betrekkingen tussen Rusland en Nederland.
Christiaan Rikkers, managing director van Jos de Vries The Retail Company, benadrukte tijdens de uitreiking in het Palace Hotel in Noordwijk dat de award een groot compliment is voor het hele team: “Deze prijs is een bekroning voor het werk van ons hele team dat zich richt op onze Russische klanten. Het blijkt dat onze speciale retail knowhow tot op het hoogste niveau bijzonder wordt gewaardeerd. Voor ons een stimulans om met nog meer energie door te gaan op deze uitdagende markt.”

Jos de Vries The Retail Company is sinds 2006 actief in Rusland op het gebied van de ontwikkeling van retailconcepten, shopping centers en airport retail.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!